Ärligt och härligt.

Så ja mina vänner,

Solen skiner och jag har äntligen fått den där kicken i rumpan som jag väntat på. Så länge jag har klurat på detta men nu har jag bestämt mig.

Nu kickar jag igång min vår genom att fullkomligt trotsa min rädsla och börja blogga, wohooo så taggad jag är!

Lite kort om vad jag tänkt.

Att börja blogga. Att våga vara öppen, hjärtlig, djup, ytlig och alldeles säkert provokativ i någons ögon. Att dela med mig av avsnitt ur mitt liv som format mig till den jag är idag. Att skriva om stort och (som nybliven mamma) smått. Om livet med en liten vid min sida. Om livet som mamma ❤

25245149202_ec9326c4e8_o

Jag delar med mig av tankar, funderingar, min vardag och egna upplevda incidenter. Jag skriver om sådant jag själv hade velat läsa, en salig blandning av sött och salt, tungt och glatt!

Jag mår bra av att skriva, det är som terapi för min själ. Skönt att släppa fritt allt det som snurrar runt runt i mitt huvud.

Jag försöker och vill vara ärlig och härlig – mot såväl er som mig själv. Det är det viktiga. Jag tror att man aldrig någonsin blir fulländad och jag vill jobba på att bli en ännu bättre människa! Försöka sträva efter att leva som jag lär.

Jag har bestämt mig. Nu banne mig gör jag det, nu kör jag! Hoppas ni hakar på!

Stay tuned… 

Kram från mig!

PS 1: Så länge, för att lära känna mig lite bättre kan ni kika in på OM mig (som ni hittar i menyn i högra hörnet) där jag skrivit lite kort om mig själv.

PS 2: Stort varmt tack till min kära vän Katten som i höggravidtillstånd (fick en ljuvlig liten dotter förra veckan – grattis igen darling!) har hjälpt mig att få lite styr på det här med bloggeriet… Inte min vassaste sida men jag ska bli sylvass 🙂

 

 

2 reaktioner på ”Ärligt och härligt.

  1. Säger bara så här: ”what happens in Tel Aviv stays in Tel Aviv” 😉 Jag skojar bara. Njut av skrivandet, det ser lovande ut! Jag set fram emot att följa din blogg.

    Gillad av 1 person

  2. Hahaha, såklart – något annat vågar jag inte 😉 Tack kära Paola för fina peppande ord, vi ses imorgon!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s