Om mig

Och vem är jag?

Jag är Katarina Briem, 30 år, nybliven mamma till en underbar liten flicka som heter Eleonora, gift med min stora kärlek som är min raka motsats och min trygghet i livet. Vi är båda från Skåne men är sedan flera år tillbaka bosatta i Stockholm.

Jag hoppas och tror att jag anses vara en glad typ. Jag tar nog ganska mycket plats, går igång på att vara i händelsernas centrum. Älskar människor. Älskar att betrakta människor och framförallt så trivs jag med att göra folk i min närhet glada.

Jag har sedan ung ålder alltid jobbat med service, först i korvbranschen där ett av mina fashionabla smeknamn myntades ”Korva-Katta”, sedan vidare till kläder, efter det en sväng med events. Sen följde några intensiva år som flygvärdinna tills jag mötte min kärlek och valde att landa här i Stockholm. Här har jag arbetat som Office Manager och gör så även nu på ett spännande bolag med härliga kollegor – fast jag för närvarande är på föräldrarledighet.

Jag försöker att verkligen uppskatta det vackra i livet. Detta för att jag varit med om några för mig – livsavgörande skeden. På 3 månader förlorade jag såväl min biologiska pappa (pappa T) som min styvmamma. Jag var 21 år gammal, skulle fylla 22 år till hösten.

Det har format mig mycket som person och sedan jag själv blev mamma har många tankar och funderingar kommit upp till ytan.

Jag har alltid mått bra av att uttrycka mig i skrift och nu känner jag att det är dags att trotsa mig rädsla och dela mina tankar.

Jag vill genom bloggen släppa fritt allt det som snurrar runt runt i mitt huvud. Skriva om högt och lågt, vitt och brett. Dela med mig av mina erfarenheter och vår vardag och hoppas att någon kanske vill läsa.

Ett drömscenario vore en blogg där ni är delaktiga. Där vi tillsammans peppar varandra, lyfter varandra, kommenterar och gör livet lite ärligare och härligare att leva!

Hoppas ni hänger med på min resa!

Kram från mig!