Tel Aviv here I come!

Jag pussade tre sömniga älsklingar hejdå tidigt imorse. Eleonora, Patrick och min kära mor ❤ ❤ ❤

Mamma a.k.a. Mormor har ryckt ut på Nannyakuten från Ystad och är på besök i Stockholm för att spendera 4 dygn mitt sitt barbarn – bara dem två 🙂

Min man och jag har nämligen lyckats att pricka in exakt samma dagar för resor med våra respektive jobb. Vilken tur för oss att Ellie har en sån flexibel och snäll mormor som ställer upp! (morfar var tyvärr tvungen att jobba)

26322559551_fee5737181_o

Sitter nu på Zurichs flygplats för ett par timmars mellanlandning innan nästa flight går till Tel Aviv där jag ska möta upp mina kära kollegor för några dagar business and pleasure.

Tur att jag hade gott om tid här då jag just spenderat 45 minuter på en grymt ingående Security Check, första gången för mig som jag gjort ”hela-faderullan-checken”

Nöjd som jag var – med alla papper i sin ordning gick jag fram till disken med ett stort leende på läpparna 🙂 

Väl där väntade ett 15 minuters korsförhör med 1000 frågor av två olika ganska stränga män. Trots att jag såklart inte har något att dölja så blev jag lite nervös…

Hahaha! Visst är det väl märkligt? – Man är liksom inte van vid den här typen av utfrågning där man ska leverera kvicka svar på tal och försöka att inte staka sig. 

Sen var det metalldetektorer lite här och var och slutligen separat screening av bagage + ytterligare frågor i ett litet rum utan fönster på tu man hand med en kvinna. Man kan inte säga annat än att de är oerhört grundliga i af 😉

Nu hoppas jag att jag lyckats övertyga dem om att jag inte är en skummis utan bara en förvirrad, lite trött småbarnsmamma ute på äventyr i vida världen!

Kastar nu i mig en sallad och ska snart bege mig bort till gaten igen. Vips tog den mellanlandningen slut. Tack El Al Airlines för tidsfördrivet 😉

Det är verkligen en sån lyx att få rymma iväg såhär!

Jag är så glad och tacksam för att jag inkluderas i gemenskapen och att min arbetsplats tänker mig trots att jag är på föräldrarledighet. Det kallar jag god personalvård, lyllos mig!

Tel Aviv känns mycket spännande och jag har höga förväntningar! Jag kollade just väderleksprognosen och det ser ut som att vi i alla fall kommer ha tur med vädret 🙂 (minns ni den roliga filmen med samma titel typ från 80-talet? – så kul!)

banner-telaviv-sm

Dock är jag lite naken, imorse gick det så snabbt där hemma att jag glömde både vigselringar och ett halsband som jag fått av Patrick och i princip alltid har på mig. Så knäppt att man med avsaknaden av några smycken kan känna sig så tom. Tur att jag har tusen och åter tusentals bilder i min telefon som vittnar om att jag har en underbar liten familj där hemma 🙂

Kikar precis igenom min lur och hittar dessa glädjefyllda bilder. Igår innan nattning fick jag uppleva det härligaste pusskalaset ever! Precis som att Eleonora kände på sig att jag skulle iväg, hon höll bokstavligen på att äta upp mig – mysigt och helt underbart ❤

Både Pat och jag har varit iväg från Ellie några dagar tidigare men detta är första gången vi båda är iväg från vår lilla älskling samtidigt.

Hoppas att hon är snäll mot mormor nu…

Och att min kära mor reder ut vardagen med en busig liten skrutt…

Jag lugnar mig själv genom att tänka att mamma lyckades helt ok med mig. Jag blev ju hyfsat normal, eller?! 😉

I’ll be back from Tellan!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s